Norge

Høiby avhørt åtte ganger

Marius Borg Høiby har blitt avhørt åtte ganger. Han nekter straffskyld for mishandling mot ekskjærestene Nora Haukland og Julianne Snekkestad.

Marius Borg Høiby er ferdig med åtte avhør med politiet. Der har han forklart seg grundig, ifølge Øyvind Bratlien. Han er Høiby sin advokat.

Julianne Snekkestad og Nora Haukland er fornærmede. De er begge ekskjærester av Høiby.

Høiby sier at han ikke erkjenner straffskyld for sakene med Haukland og Snekkestad. Men hendelsen for to måneder siden mot sin tidligere kjæreste, sier han seg skyldig. Der er han siktet for vold, kroppskrenkelse og skadeverk.

Andreas Kruszewski sier at det kan være aktuelt med flere avhør. Han er politiadvokat.

---

Dette er saken

Politiet rykker ut til en adresse på Frogner. Der skal det ha skjedd en voldshendelse, ifølge politiet. Dette er 4. august.

To dager etter blir Høiby siktet for av politiet for kroppskrenkelse. 7. august blir han også siktet for skadeverk. Politiet informerte også at Høiby og den fornærmede kjenner hverandre.

Høiby ble løslatt av politiet. De anså det som en veldig lav risiko at han skulle stikke av. 14. august sa Høiby noe offentlig for første gang. Han innrømte problemer med vold og rus til NRK.

Under denne perioden ble det også delt ting på sosiale medier. Både av Julianne Snekkestad, men også Nora Haukland. De er ekskjærester av Høiby. Høiby var sammen med Snekkestad fra 2017 til 2022, og Haukland fra 2022 til 2023. De fortalte om vold og rusmisbruk.

Snekkestad og Haukland får også status som fornærmet.

Høiby har vært inne til flere avhør med politiet. Det samme har Snekkestad og Haukland.

---