Sport

Denne spilleren kan hentes gratis

Store profiler som Adrien Rabiot, Memphis Depay og Mats Hummels er imidlertid fortsatt på jakt etter sin neste klubb.

Flere av Europas største liga har startet, både Premier League og La Liga. Likevel er det flere store stjerner som leter etter en ny klubb.

Nyhetsbyrået NTB har tatt en gjennomgang av spillerne som står uten kontrakt. Det betyr at de kan hentes gratis til klubben din, om spillerne vil, selvfølgelig.

Keylor Navas er keeper. Han har spilt på både spanske Real Madrid og franske Paris Saint-Germain. Han har vunnet Champions League.

Mats Hummels er en annen spiller. Tyskeren er en godt kjent for å være en god midtstopper for Borussia Dortmund. Han har også mange landskamper for Tyskland.

Spanske Sergio Ramos kan også hentes gratis. Han har lenge spilt for Real Madrid, men fra 2021 til 2023 var han en del av Paris Saint-Germain.

Joel Matip spilte for Liverpool. Han er 33 år gammel og er på jakt etter en ny klubb.

Juan Cuadrado fikk ikke forlenget kontrakten med italienske Inter.

Adrien Rabiot har vært et navn mange har snakket om de siste årene. Han har blant annet vært koblet til Manchester United. Likevel står han nå uten klubb.

Andre Gomes skrev ikke under på en ny kontrakt med Everton. 31-åringen har dermed vært nødt til å finne seg en ny klubb. Fra 2016 til 2019 spilte han for Barcelona.

Douglas Costa fra Brasil har spilt for både Bayern München og Juventus. Men de seneste årene har han ikke vært like god som han kunne vært.

Dele Alli er et annet navn. Engelskmannen var en av Englands beste spillere for flere år siden. Men de siste årene har karrieren bare gått nedover. 28-åringen håper på å finne seg en ny klubb og ønsker å satse for VM 2026.

Memphis Depay spilte nylig EM for Nederland. Han var så å si fast på laget. Likevel er det ingen som har ønsket å signere 30-åringen enda.

Anthony Martial ble kjøpt som veldig ung av Manchester United. Han klarte aldri å slå helt gjennom for den engelske klubben. 28-åringen leter derfor nå etter ny klubb.